Jaren 30 deurbeslag kopen kan (online) zo gedaan worden. Toch willen wij jou hier wat praktische informatie geven. Op zich is het niet zo moeilijk als al helder is waar je voorkeur naar uitgaat betreffende:

  • uitstraling
  • basismateriaal
  • maat

De uitstraling

Ten eerste gaat het natuurlijk om je eigen smaak. Wat vind jij mooi, hoe is je huis ingericht, wil je een bijpassende stijl? Of ben je avontuurlijk genoeg om verschillende stijlen te mengen bv klassiek deurbeslag met een moderne inrichting?

Wat het klassieke deurbeslag betreft zijn er verschillende opties. Kies je voor het stoere geborsteld nikkel, of toch liever de glanzende uitvoering? Voor beide is wat te zeggen natuurlijk.

Dan de de rozetten. Er zijn verschillende uitvoeringen, te weten:

  • vierkante rozetten
  • ronde rozetten
  • ovale rozetten

Vaak hangt de keus hiervan samen met de keus van het wc-slot. Deze zit onder de deurkruk op de deur en samen vormen zij de uitstraling van je (paneel)deur.

Jaren 30 deurbeslag kopen, het basismateriaal

Dan wat wij van Klassiekdeurbeslag het belangrijkste vinden: het basismateriaal! Goedkoper deurbeslag is vaak gemaakt van zamak, een goedkopere grondstof dan messing. Noem ons ouderwets, maar wij geloven in een degelijke solide basis en kiezen daarom voor het duurdere messing. Alles wat wij laten vervaardigen is van messing. Dus, jaren 30 deurbeslag kopen? Denk hier dan ook aan.

Jaren 30 deurbeslag kopen, de maat

Bij Klassiekdeurbeslag.nl staan de maten van de deurkrukken aangegeven in onze tekeningen. Zo is er altijd snel te zien of de deurkruk op de (paneel)deur past. In principe werken wij met standaardmaten maar uiteraard weten wij heel goed dat er ook veel deuren zijn met afwijkende maten. Bij twijfel mag je natuurlijk altijd contact opnemen met ons.